کانال تلگرام شباویز
×

منــــــو

جهت دریافت رایگان آخرین تورها در ایمیل خود عضو شوید.

مدارک لازم جهت وبزای بلغارستان

bulgaria_logo

برای ورود به کشور بلغارستان و تور بلغارستان پاسپورت شما باید حداقل سه ماه بیشتر از مدت زمان اقامتتان اعتبار داشته باشد، البته به جز اتباع اروپایی که همراه داشتن یک کارت شناسایی معتبر برایشان کافی است. اتباع اروپایی باید ملیت و هویت اروپایی خود را که توسط اتحادیه اروپا پذیرفته شده است با نشان دادن کارت شناسایی و یا پاسپورت معتبر به اثبات برسانند. اتباع اروپایی نیازی به نشان دادن بلیط برگشتشان ندارند. ایرانیان عزیز و اتباع غیر اروپایی باید بلیط برگشتشان را همراه داشته باشند و داشتن استطاعت مالی برای طول مدت اقامتشان را به اثبات رسانده باشند.


• اتباع کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای ۹۰ روز اقامت نیازی به گرفتن ویزا ندارند اما برای مدت زمان بیش از ۹۰ روز باید برای گرفتن مجوز اقدام کنند.
• اتباع کشورهای آمریکا، استرالیا و کانادا تا ۹۰ روز می توانند در این کشور به عنوان توریست بمانند.
• اتباع دیگر کشورها باید برای گرفتن ویزا به سفارت خانه ها مراجعه کنند.
• مدت زمان اعتبار: ویزای کوتاه مدت برای ۹۰ روز اعتبار دارد.
• ترانزیت: ویزای ترانزیت برای مسافرانی است که قصد گذر از بلغارستان و سفر به کشور دیگری را دارند و ظرف مدت ۲۴ ساعت از بلغارستان خارج خواهند شد.
• ویزای شینگن : دارندگان ویزای شنگن می توانند بدون داشتن ویزای کوتاه مدت بلغارستان وارد این کشور شوند.
• روزهای کاری: زمان مورد نیاز برای دریافت ویزای ترانزیت و یا کوتاه مدت ۱۵ روز کاری می باشد.
• کسانی که می خواهند برای گرفتن ویزا اقدام کنند باید استطاعت مالی خود را به اثبات برسانند.
• ورود به همراه حیوان خانگی: اتباع کشورهای عضو اتحادیه اروپا اگر حیوان خانگی خود را به همراه داشته باشند باید برای حیوانشان هم پاسپورت تهیه کنند و مدارک واکسیناسیون حیوان را به همراه داشته باشند.

visa

مدارک لازم جهت اخذ ویزای بلغارستان

اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار کامل،
یک قطعه عکس تمام رخ، رنگی، زمینه سفید (4.5×3.5)
تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کاملا دقیق و صحیح،
کپی تمامی صفحات شناسنامه روی برگه A4 هر کدام به صورت جداگانه ،
کپی صفحه اول و دوم پاسپورت و صفحات دارای ویزا روی برگه A4 هر کدام به صورت جداگانه ،
گواهی بانک به مدت حداقل 3 ماه،
در صورت رد شدن از سفارت سایر کشورهای اروپایی، کلیه مدارک مبنی برعلت رد شدن ویزا،
گواهی اشتغال به کار جواز کسب ،پروانه ی مطب یا اساسنامه شرکت ،
 موارد لازم به ذکر در ترجمه گواهی اشتغال به کار: نام و نام خانودگی / شماره گذرنامه / نام شرکت یا موسسه / سمت دقیق / مدت زمان اشتغال به کار در آن شرکت یا موسسه / میزان حقوق دریافتی ماهیانه / مهر و امضای مدیر عامل یا رئیس هئیت مدیره ( در صورتی که گواهی به صورت کپی باشد،نیاز به ترجمه دارد.)}
چک ضمانت شخص ثالث به مبلغ 2 میلیون تومان برای هر نفر. نکات مهمی که در زمان صدور چک باید رعایت گردد: در وجه آژانس ثبت نام کننده/ بدون تاریخ / بدون ذکر عنوان بابت ضمانت برگشت در متن چک . (صادرکننده ی چک شخصی است که شما را در سفر همراهی نمی کند


نظر