کانال تلگرام شباویز
×

منــــــو

جهت دریافت رایگان آخرین تورها در ایمیل خود عضو شوید.

مدارک مورد نیاز تور آفریقای جنوبی

مرحله اول:

1. چک نمودن مدارک خود جهت واجد شرایط بودن اخذ ویزای آفریقای جنوبی با کارشناسان فروش شباویز پرواز.

مرحله دوم:

تکمیل مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای آفریقای جنوبی بر طبق چک لیست سفارت:

1- مدارک شغلی:

  • برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها:

کارت بین المللی دانشجویی؛ گواهی اشتغال به تحصیل؛ اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی

  • برای دانش آموزان:

گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانش آموزی

  • برای صاحبان شرکت های خصوصی(مدیر عامل, عضو هیئت مدیره...):

اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت, گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و سابقه کار و مشخصات فردی(نام و شماره پاسپورت) تاریخ شروع به کار, همراه با تائیدیه روی سربرگ شرکت( با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان لاتین)

  • برای کارمندان شرکت های خصوصی:

کپی از روزنامه رسمی تأسیس شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت, گواهی اشتغال به کار به زبان لاتین با ذکر سمت, سابقه کار(از تاریخ شروع فعالیت), میزان حقوق و مزایا و مشخصات فردی( نام و نام خانوادگی کامل + شماره پاسپورت), تاریخ شروع و اتمام مرخصی( 1 روز قبل و بعد از سفر) همراه با تائیدیه روی سربرگ شرکت, لیست بیمه از اداره تامین اجتماعی( سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر)

  • برای کارمندان بخش دولتی:

آخرین حکم کارگزینی/ آخرین فیش حقوقی, گواهی اشتغال به کار به زبان لاتین با ذکر سمت, سابقه کار( از تاریخ شروع فعالیت), میزان حقوق و مزایا و مشخصات فردی( نام و نام خانوادگی کامل + شماره پاسپورت), تاریخ شروع و اتمام مرخصی( 1 روز قبل و بعد از سفر) همراه با تائیدیه روی سربرگ شرکت

  • برای بازنشستگان:

آخرین حکم بازنشستگی/ آخرین فیش حقوقی

  • برای کسبه:

اصل جواز کسب/ اصل کارت بازرگانی

  • برای پزشکان:

اصل پروانه مطب/ اصل کارت نظام پزشکی

  • برای مهندسان:

اصل پروانه مهندسی/ اصل کارت نظام مهندسی

  • برای ساختمان سازان:

اصل گواهی ساختمان/ اصل قراردادهای کاری/ اصل پایان کار ساختمان

  • برای وکلا:

اصل پروانه وکالت/ اصل کارت وکالت

******

برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین می گردد ارائه مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی می باشد. مانند ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده بلند مدت ایشان به آن واریز می گردد( حداقل زمان افتتاح حساب بلند مدت می بایست 3 ماه قبل از تاریخ سفر مسافر باشد.)

2- مدارک بانکی و مالی

برای حساب های کوتاه مدت یا جاری:

ریز پرینت 3 ماه آخر همراه با نام و نام خانوادگی کامل مسافر و تائیدیه بانک مربوطه.

*برای حساب های کوتاه مدت کپی از قراردادهای سپرده کوتاه مدت + ریز پرینت.

همچنین برای کلیه موارد می بایست میزان درآمد شخصی حساب های بانکی در آنها مشخص باشد.

برای حساب های بلند مدت:

  • کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه.
  • حداقل مانده حساب:

*به طور مثال حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست 20 میلیون تومان باشد, بدیهی است در صورت سفر خانواده 3 نفره حساب سرپرست خانواده می بایست حداقل 60 میلیون تومان موجودی داشته باشد.

*******

نکته: افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارت خانه ها نمی باشد.

حضور مسافر در سفارت جهت ارائه مدارک الزامی می باشد.

سایر مدارک:

  • اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار همراه با اصل گذرنامه های گذشته (در صورت عدم وجود گذرنامه های گذشته تکمیل فرم تعهدنامه الزامی می باشد.)
  • دو قطعه عکس 4*3 ( جدید, رنگی, تمام رخ با زمینه روشن) با پشت نویسی کامل, شامل: نام و نام خانوادگی(به حروف لاتین بزرگ), تاریخ تولد به تاریخ میلادی(به اعداد لاتین) و شماره پاسپورت.
  • اصل شناسنامه ها(ترجمه شناسنامه برای زیر 18 سال در دو نسخه)
  • اصل رضایت نامه محضری(در صورت عدم همراهی پدر یا مادر, ترجمه رضایت نامه برای زیر 18 سال در دو نسخه)
  • اصل سند ازدواج
  • اصل کارت ملی

توجه: مدارک باید به صورت ترجمه همراه با مهر مترجم باشد.

توجه: ارائه کپی از تمام مدارک در اندازه A4 به همراه اصل مدارک هنگام ثبت نام الزامی است( در صورت عدم وجود کلیه مدارک هنگام ثبت نام, مسافر موظف به تکمیل مدارک خود حداکثر تا دو روز پس از تاریخ ثبت نام می باشد.)



نظر